Siirry suoraan sisältöön

Uusi sivusto kokoaa tietoa syövän ehkäisystä

Syöpäjärjestöt on julkaissut uuden, syövän ehkäisyyn keskittyvän verkkosivuston, josta jokainen saa vinkkejä terveellisempään elämään.

Tiesitkö, että jopa 40 prosenttia syövistä olisi ehkäistävissä oikeilla elintavoilla? Tämän viestin esiin nostamiseksi Syöpäjärjestöt on julkaissut uuden, syövän ehkäisyyn keskittyvän verkkosivuston.

Uusi sivusto kantaa nimeä Hyvä elämä ilman syöpää, www.ilmansyöpää.fi.

Sivustolle on koottu kattavasti ajantasaista tietoa siitä, miten eri elintavat vaikuttavat syöpäriskiin. Sivustolla on tietoa mm. tupakan vaaroista, auringon UV-säteilyn ja alkoholin haitoista sekä terveellisen ravinnon merkityksestä. Sivusto opastaa kävijöitä terveellisten valintojen äärelle.

Tunne syöpäriskit

Sivustolla käsitellään myös ajankohtaisia, syövän ehkäisyyn ja terveellisiin elintapoihin liittyviä vaihtuvia aiheita.

Ajankohtaista

Yksi Syöpäjärjestöjen toiminnan kulmakivistä on syövän ehkäisy. Järjestön tavoitteena on, että mahdollisimman harva sairastuisi syöpään. Siksi Syöpäjärjestöt tekee pitkäjänteistä ja monille eri kohderyhmille suunnattua terveydenedistämistyötä. Ilman syöpää -verkkosivusto on yksi keskeinen keino saavuttaa tavoitteemme.

Viime syksynä Syöpäjärjestöt julkaisi kaksi uutta sivustoa: potilaille ja läheisille suunnatun Kaikkisyövästä.fi-sivuston ja järjestöasiaan keskittyvän Syöpäjärjestöt.fi-sivuston.

Nyt julkaistu syövän ehkäisyyn keskittyvä sivusto täydentää järjestön tarjoamaa tietopakettia. Ilmansyöpää.fi-sivusto on suunnattu tavallisille, terveydestään ja syövän ehkäisystä kiinnostuneille ihmisille.

Tietoa sivustosta